VALENTIJNSMENU

(Menu enkel verkrijgbaar voor het ganse gezelschap van de tafel)

van maandag 10 febr tot vrijdag 14 febr

Prijs per persoon: € 60

Aangepaste wijnen: + € 23

Rundscarpaccio - ganzenlever - truffel

of

Gemarineerde gerookte zalm - fris slaatje - mierikswortel

of

Halve kreeft kruidenboter - couscousparels

(suppl € 7pp)

**

Filet pur (1p) of chateaubriand (per 2p)

warme groenten - vleesjus

kroketten

of

Kabeljauwhaasje -

bisqueroomsaus - prei - sjalot

aardappelmousseline

**

Moelleux au chocolat

of

Panna cotta van witte chocolade

passievrucht


Geniet je liever samen thuis?

Dan is er ook de mogelijkheid tot het afhalen van deze menu

(€ 52pp + suppl kreeft €7).

Afhalen kan vanaf ma 10/2 tot en met vrij 14/2

van 17u30 tot 18u30 (ma-di-don-vrij) en op woensdag van 14u-15u..

Bestellen kan enkel telefonisch tot en met vrijdag 7 februari!