VALENTIJNSMENU
(Menu enkel verkrijgbaar voor het ganse gezelschap van de tafel)
van maandag 10 febr tot vrijdag 14 febr
Prijs per persoon: € 60
Aangepaste wijnen: + € 23
Rundscarpaccio - ganzenlever - truffel
of
Gemarineerde gerookte zalm - fris slaatje - mierikswortel
of
Halve kreeft kruidenboter - couscousparels
(suppl € 7pp)
**
Filet pur (1p) of chateaubriand (per 2p)
warme groenten - vleesjus
kroketten
of
Kabeljauwhaasje -
bisqueroomsaus - prei - sjalot
aardappelmousseline
**
Moelleux au chocolat
of
Panna cotta van witte chocolade
passievrucht
Geniet je liever samen thuis?
Dan is er ook de mogelijkheid tot het afhalen van deze menu
(€ 52pp + suppl kreeft €7).
Afhalen kan vanaf ma 10/2 tot en met vrij 14/2
van 17u30 tot 18u30 (ma-di-don-vrij) en op woensdag van 14u-15u..
Bestellen kan enkel telefonisch tot en met vrijdag 7 februari!
Copyright © Alle rechten voorbehouden
Designed by Vision-IT - 2023