EINDEJAARSFEESTEN

AFHAALGERECHTEN

BESTELLEN:

Alleen telefonisch!

Kerst: t.e.m. maandag 20/12

Oudejaar t.e.m. maandag 28/12

AFHALEN:

24/12: van 12u tot 15u

31/12: van 12u tot 15u

FEESTMENU - € 49

vanaf 2 pers., 1 fles wijn inbegrepen

Carpaccio met ganzenleverkrullen

***

Fazantfilet

crème van knolselder - appel met veenbessen - 

beukenzwammen - witlof - kroketten

***

Crème Brulée

DELUXE MENU - € 76

vanaf 2 pers., 1 fles wijn inbegrepen

Halve kreeft - kruidenboter

***

Hertenkalffilet

crème van knolselder - appel met veenbessen -

beukenzwammen - witlof - kroketten

***

Moelleux

APERITIEVEN

Aperitief Maison - € 15/ 0,5 L. - € 30 / L.

APEROBOX

per 2 personen - € 20 / pers.

alle hapjes met een *

HAPJES

Oesters - € 3 / stuk

Zeeuwse creuses met ijs en citroen

Scampi curry - € 1,50 / stuk

Bruschetta * - tomatensalsa - 6 stuks - € 6

Gemarineerde kip - teriyakisaus - € 8

Breydelspek * - 3 sneden - mosterddip - € 8

Ribbetjes - BBQ-saus 'Jack Daniels' - € 11

Bontaham * - +/- 4 pers. - € 13

Stoofvleesbolletjes - 10 stuks - € 15

Garnaalbolletjes * - 10 stuks - € 15

Kaasbolletjes - 10 stuks - € 10

Nobashi Garnaal * - basilicumdip - 6 stuks - € 14

Kreeftenbisque - kreeftenvlees - € 18 / L.

Kingkrabpoten - pikant sausje - DAGPRIJS

Pompoensoep * - € 6 / L.

VOORGERECHTEN

Garnaalkroketten - € 3 / stuk

Kaaskroketten - € 2 / stuk

Carpaccio - rucola - parmezaan - basilicum - € 15

Carpaccio - ganzenleverkrullen - € 18

Carpaccio - wagyurund - € 20

1/2 Kreeft - 350 gr. - kruidenboter - € 42

1/2 Kreeft - 350 gr. - roomsaus - fijne groenten - € 43

Oesters - € 2,5 / stuk

Zeeuwse creuses met ijs en citroen

Gerookte zalm met z'n garnituur - € 16

Kreeftenbisque - kreeftenvlees - € 18 / L.

Tomatensoep met balletjes - € 6 / L.

HOOFDGERECHTEN

max. 3 verschillende hoofdgerechten per bestelling betekent vlot opwarmen thuis!


Hertenkalffilet - € 28 / pp.

crème van knolselder - appel met veenbessen - beukenzwammen - witlof - kroketten - min. 2 pers.

Hertenragout - € 25 / pp.

crème van knolselder - appel met veenbessen - beukenzwammen - witlof - kroketten - min. 2 pers.

Fazantfilet - € 25 / pp.

crème van knolselder - appel met veenbessen - beukenzwammen - witlof - kroketten - min. 2 pers.

Lamskroontje - € 26 / pp.

warme groentjes - krielaardappelen - vleesjus - min. 2 pers.

Haasje van Ibericovarken - € 25

warme groenten - champignonsaus - gratis dauphinois

Chateaubriand - € 29 / pp.

warme groenten - champignonsaus - gratin dauphinois - min. 2 pers.

Hoevekip in de oven - € 20 / pp.

gratin dauphinois - gebraiseerde wortelen - min. 2 pers.

Zeebaars in papillot - € 23

krielaardappelen

Warme Visschotel - € 25 / pp.

zalm - kabeljauw - garnalen - witlof - gerookte zalm -

pommes duchesses - roomsaus met fijne groentjes - min. 2 pers.

DESSERTS

Crème Brulée - € 6

Chocomousse - € 6

Moelleux - € 6

Panna Cotta met passievrucht - witte chocolade - € 6

Eton Mess - € 6

Wenst u onze eindejaarsfolder te downloaden? Klik dan hier.