MENUKAART

 

Bekijk ook onze wildmenu hier

 
 

Food to share

(gerechten om te delen bij de aperitief van 1 tot 4 personen)  

Bruchetta’s - tomatensalsa (4 stuks of 6 stuks)

5 € / 7 €

Franse oester - Marennes Oleron nr 3

2,5 € / stuk

Kingkrabpoten (350g) - kruidenboter - pikante Harisa

27 €

Gerookte zalm - toast

17 €

Scampi ( 8 of 12 stuks ) - currysaus

18 € - 24 €

Homemade garnaalbolletjes ( 4 of 8 stuks )

7 € - 14 €

Carré ribbetjes - BBQ saus “Jack Daniels”

12 €

Seranoham (min. 15 mnd)

16 €

Carpaccio Wagyurund  (achterbil licht gezouten en afgekruid)

22 €

Gegrild breydelspek - mosterdmayonaise

9 €

Homemade stoofvleesbolletjes ( 4 of 8 stuks )

7€ - 14 €

Thaïse kippenspiesjes (4stuks) - terriyaki saus

8 €

Gamba’s (4st) - kruidenboter - crème van aubergine

14 €

Scampi fritti - tartaarsaus (6st of 10st)

16 € -22 €

Pincho’s van Iberico (4st) - dipsaus

10 €

 

Koude voorgerechten

 

Klassieke gerookte zalm - toast

17 €

Vitello tonato

16 €

Rundscarpaccio - parmezaan - tomaat - basilicum - gepofte quinoa

16 €

Carpaccio Wagyurund  (achterbil licht gezouten en afgekruid)

22 €

 

 

Warme voorgerechten

 

Kaaskroketten (2 stuks)

12 €

Garnaalkroketten (2 stuks) - huisbereid

17 €

Scampi ‘Caprice’ - rode pestoboter - quinoa

18 €

Scampi - kruidenboter - quinoa

18 €

Puntpaprika in de oven - quinoa salade - parmezaan (vegetarisch)

18 €

Coquilles - open ravioli - bisque d'homard - erwt
20 €
Supplement frieten bij voorgerechten
2,5 €

 

 

Kinderhoekje (tem 12 jaar)

 

Kipfilet, chipolata, kaashamburger of frikandel - appelmoes – frietjes

10 €

Kindersteak - slaatje – frietjes

12 €

 

Vleesgerechten

 

Fazantfilet - "fine champagnesaus – cox appeltje veenbessen – boschampignons – risotto – amandelkroketjes"
28 €
Hertenkalffilet – vleesjus - butternut – witlof boschampignons - amandelkroketjes veenbessen – boschampignons – risotto – amandelkroketjes
30 €

Rosé gebakken lamskroon - groen boontjes - redstar potatoes - vleesjus(per 2 p.)

54 €

Chateaubriand (per 2 pers.) - 1 saus

61 €

Côte à l’os Belgisch wit- blauw (per 2 p.) - 1 saus

55 €

Côte à l’os Belgisch wit-blauw (per 1p.) +/- 600g

28 €

Filet pur Belgische wit-blauw

29 €

Ierse Hereford Rib-eye (280gr - 400gr)

28 € - 36 €

Angus Rib-eye (280gr (1p) - 600gr (2p))

29 € - 59 €

Reuzebrochette – runds

22,5 €

Steak (schouderhaas)

22,5 €

Rundstartaar

25 €

 

Sauzen: 
Bearnaise, pepersaus, champignonsaus, roquefortsaus, vleesjus

 

 

Supplementen:
Mayonnaise, tartaar of ketchup


0,5 €

Mixed salade en plus

3 €

Portie warme groenten (per 2 pers.)

6 €

Gestoofde groene boontjes

      3 €

Extra warme saus (of 2e saus bij vlees per 2 pers.)

2,5 €

 

 

Visgerechten

 

Scampi ‘Caprice’ - rode pestoboter

24 €

Salade Caprice - scampi - garnalen - gerookte zalm

26 €

Scampibrochette -  kruidendressing (gegrild)

24 €

Kabeljauwhaasje - kruidenkorst – groene asperges pommes anna’s –
beurre blanc met bieslook

28 €

Sliptongetjes - in de goeie boter gebakken (2st. van 150gr.) - fris slaatje

22 €

Rivierforel - kruidensalsa - amandel - citroen - aardappelmousseline

21 €

   
Vlees- en visgerechten worden geserveerd met seizoensgroentjes en frietjes, kroketten of krielaardappelen (indien niet vermeld bij het gerecht).
   

Desserts

 
Ijsdessert Caprice (gegrilde banaan met vanille-ijs)
7 €
Crème Brûlée
7 €
Moelleux au chocolat met vanille-ijs
10 €
Huisgemaakte chocomousse
8 €
Dame Blanche met verse chocoladesaus
8 €
Café Glacé (min. 2p)
8 €
Passie - Mango sorbet met vers fruit
8 €
Sorbet van franmboos
8 €
Sabayon met vanille-ijs (min. 2p)
8 €
Tiramisu 'Caprice'
9 €
Panna Cotta van vanille - rood fruit - yoghurtijs
9 €
Coupe met aardbeien
9 €
Kinderijsje
4 €
   

 

 

 

 
Dienst en btw inbegrepen.
Keuken open van 12u – 14u en van 18u – 21u00.
Bij het bespreken van een menu dient het juiste aantal personen doorgegeven te worden.
Indien niet iedereen aanwezig is en dit niet vooraf verwittigd werd, dan wordt de menu aangerekend.